Levende kerstwandeltocht Vilsteren

VILSTEREN - Op tweede kerstdag bij het invallen van de avond kan er in de bossen van Vilsteren, onder begeleiding van een verteller, een wandeling gemaakt worden door het kerstverhaal.

Tijdens een wandeling van ongeveer een uur ervaren de wandelaars wat de herders in het begin van de jaartelling hebben moeten onder gaan tijdens een volkstelling. De deelnemers ontmoeten de herders, maar ook Romeinen, een engel, de drie koningen komt men onderweg tegen en uiteindelijk treft men Jozef, Maria en het kindje Jezus in een stalletje aan.

Vanaf 17:00 uur vertrekt iedere tien minuten een groep vanuit de Vilsterij. De laatste groep zal vertrekken om 20:30 uur. De verkoop van de kaartjes vindt dit jaar online plaats, via https://bit.ly/kerstwandeltochtvilsteren Via deze link zijn de kaartjes voor uw favoriete tijdslot bestellen

De kosten van de kaartjes bedragen 5,50 euro per stuk. Het heeft geen zin om op 26 december op de bonnefooi te komen, want de kans is groot dat de kaartjes dan zijn uitverkocht.

  • Bron: Persbericht Samen Actief Vilsteren