Annemarie Leebeek exposeert in de Olmen

NIEUWLEUSEN – Annemarie Leebeek uit Oudleusen exposeert momenteel in de locatie van Saam Welzijn ‘de Olmen’, Oosterveen 21 te Nieuwleusen. In de hal en gemeenschapsruimte van De Olmen hangen werken gebaseerd op en gemaakt van natuurlijke materialen.

De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor Annemarie: ‘Ik kom er tot rust, voel me er één met alles en geniet van al het moois wat de natuur voortbrengt. De kleuren, mooie sterke en zachte lijnen, processen van groei en vergankelijkheid, en de schitterende patronen in alles, zelfs als er geen patroon lijkt te zijn.’ In haar werk maakt Annemarie graag gebruik van wat de natuur voortbrengt: bamboe, boomschors, bladeren, mos, takken. Annemarie: ‘Omdat ik enorm van kleur hou, breng ik natuur en kleur samen. ´

Nieuwsgierig naar haar werk, loop dan gerust ‘de Olmen’ even binnen. In de activiteitenruimtes en de gang is haar werk te bewonderen. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, van 9.00 – 16.00 uur. Bij activiteiten kan de soosruimte bezet zijn, dan kunt u in ieder geval tussen 12.30 en 13.30 uur terecht.

Meer informatie:  www.annemarieleebeek.nl

  • Bron: Evert Jan Pasman