Aangeleverde foto

VECHTDAL - Op dinsdag 12 december komt internationaal assistent-scheidsrechter Rogier Honig uit Warnsveld naar SNO Nijverdal.

Rogier Honig is 41 jaar en was recentelijk als assistent-scheidsrechter verantwoordelijk voor de kraker in de Champions League tussen Chelsea en Borussia Dortmund. Dit betrof de achtste finale van de Champions League, die onder leiding stond van Danny Makkelie.

De laatste jaren is Rogier actief als (internationaal) assistent-scheidsrechter, maar hij heeft (in een eerder stadium) zelf ook 73 wedstrijden in het betaald voetbal mogen fluiten. Kortom, een zeer ervaren en inspirerende gastspreker!

Rogier zal ons meer vertellen over zijn carrière en zal een nadere toelichting geven over hetgeen er allemaal bij komt kijken om als official op dit hoge niveau actief te kunnen zijn. Diverse VAR situaties zullen uitvoerig worden besproken, zodat eenieder zich een beeld kan vormen bij hetgeen er allemaal bij komt kijken om als VAR op een juiste wijze je werk te kunnen doen.

Het beloofd een zeer interessante avond te worden. De inloop is vanaf 20.30 en om 20.45 zal Rogier beginnen met zijn presentatie. Mocht je als (club)(assistent) scheidsrechter uit de regio deze avond willen bijwonen, neem dan contact op met Maurice Paarhuis. Graag een e-mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Aangezien er een hoge opkomst verwacht wordt, dienen ‘externen’ zich vooraf aan te melden.

  • Bron: Persbericht SNO