Bekeravontuur S.V. Nieuwleusen voorbij

NIEUWLEUSEN - Dinsdagavond heeft S.V. Nieuwleusen de bekerwedstrijd, in de tweede ronde van de knock-out fase, met 2-1 verloren van 1e klasser SVZW (Sport Vereniging Zwaluwen Wierden) en is dus uitgeschakeld in het bekertoernooi. S.V. Nieuwleusen zag zich in Wierden gesteund door veel meegereisde supporters.

In de eerste helft was SVZW de bovenliggende partij en kreeg enkele uitstekende kansen. S.V. Nieuwleusen was sporadisch gevaarlijk met wat uitbraken. In de 23e minuut kwam de thuisclub op een verdiende 1-0 voorsprong en dit was ook de ruststand.

In de tweede helft kreeg S.V. Nieuwleusen meer grip op de wedstrijd en won veel meer de duels. Toch kwam de thuisclub in de 52e minuut op een 2-0 voorsprong. S.V. Nieuwleusen ging hierna, aangemoedigd door de supporters, nog fanatieker op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er al na drie minuten. Tieme Brinksma, die de laatste weken behoorlijk op dreef is, was de doelpuntenmaker.

In de rest van de tweede helft hadden de oranjehemden de zwaluwen flink bij de strot, maar helaas bleef de verdiende gelijkmaker uit.

A.s. zaterdag 25 november om 14.30 uur staat de thuiswedstrijd tegen BWO uit Hengelo op het programma.

  • Bron: Persbericht S.V. Nieuwleusen