Alwin te Rietstap stapt op de fiets

VECHTDAL - Aankomende zaterdagochtend gaat ChristenUnie kandidaat Kamerlid Alwin te Rietstap ruim 120 km fietsen om ideeën op te halen vanuit uw regio. Mocht u Alwin onderweg willen spreken, dan kan dat. Neem dan contact op met Manuel Voordewind, telefoonnummer is: 06 81016314. Alwin te Rietstap gaat aankomende zaterdag per fiets op bezoek bij veertien gemeenten om te inventariseren tegen welke problemen men lokaal aanloopt. Te Rietstap staat op nummer vier op de kandidatenlijst van de ChristenUnie en komt zelf uit Hardenberg. Te Rietstap: “Ik vind het belangrijk om het geluid vanuit de regio te vertegenwoordigen in Den Haag. Nog te vaak loopt men lokaal aan tegen beleid dat aan de Haagse tekentafel is opgesteld”.

Vroeg op

Alwin te Rietstap gaat al vroeg op pad, want hij wil om 13:45 uur in De Voorveghter zijn. Zaterdag gaat te Rietstap in gesprek met boeren, maatschappelijk werkers en lokale politici in onder andere Staphorst, Hasselt, Dalfsen, Ommen en Nijverdal. De gesprekken zijn bedoeld om zicht te krijgen op regionale problemen die een gevolg zijn van de Haagse tekentafel. Deze problemen gaat hij bundelen in een regio-agenda. Deze agenda zal hij aankomende zaterdag om 13.45 uur overhandigen aan ChristenUnie-lijsttrekker Mirjam Bikker bij theater De Voorveghter in Hardenberg.

Route

Alwin start om 5:45 tot 6:00 uur in Staphorst bij het gemeentehuis, daarna Rouveen, Kerkplein 6:15 uur, Hasselt , Kaai 6:45, Zwolle, station 7:30 uur, Dalfsen, blauwe bogen brug 8:25 uur, Ommen, ? 9:00 uur, Nijverdal , bakkerij Lorkeers 10:00 uur, Rijssen, inlooppunt Open Deur 10:40 uur, Wierden, de schaapskooi 11:30 uur, Vriezenveen , brug Westeinde 11:50 uur, Kloosterhaar, boerderij Alwin 12:30 uur, Bergentheim, ? 13:00 uur, Hardenberg, ziekenhuis 13:40 uur en tenslotte de Voorveghter om 14:00 uur.

 

  • Bron: Bart Nijstad met dank aan Manuel Voordewind