Kinderen aan het werk © LSNL

BALKBRUG – Deze kindermiddag is speciaal voor de stoerdere meisjes en jongens. Onder begeleiding van deskundige vrijwilligers gaan de kinderen op woensdagmiddag 29 november aan het werk met kniptangen, snoeischaren en zagen. Landschap Overijssel zorgt voor de juiste uitleg over het gebruik van het materiaal. De middag is leuk voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Meld je aan en steek je handen uit de mouwen.

Kinderen leren veel meer door iets zelf te ontdekken en aan de slag te gaan. De deelnemers gaan een stuk heide opschonen en een schuilplaats voor de vogels maken. Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt gezorgd. Het belooft dus weer een verrassende en bijzondere middag te worden. Ouders kunnen hun kinderen brengen om 14.30 uur en ophalen om 16.30 uur. Tip: Denk aan werkkleding en stevige schoenen om in het bos te werken.

De Wheem

Bezoekerscentrum De Wheem is gelegen in het prachtige Reestdal en ligt tegenover de oude Reestkerk in Oud Avereest, aan de weg tussen Balkbrug en De Wijk. De toegang tot het centrum is gratis voor iedereen en wanneer geopend zijn bezoekers welkom voor een kop koffie of thee. Vanuit De Wheem zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Meer informatie en openingstijden van bezoekerscentrum De Wheem vindt u op www.landschapoverijssel.nl.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten

De bijdrage voor deze kinderactiviteit is € 3,- per kind, dat is inclusief een bekertje drinken.

  • Bron: Persbericht Landschap Overijssel