EHBO-Leden verrast door Polyhymnia

LEMELERVELD - Zaterdagmiddag 4 november werden de leden van EHBO-vereniging Lemelerveld, in het kader van hun 70 jarig jubileum door muziekvereniging Polyhymnia in het zonnetje gezet.

De fanfare en de slagwerkgroep brachten een prachtige serenade met sfeervolle muziek. Een van de nummers was zeer speciaal en door de groep zelf geschreven met EHBO als vrolijke noot.

In het kader van het jubileum heeft de EHBO-vereniging op 7 oktober deelgenomen aan de 112 dag. Afgelopen zaterdag was de tweede jubileum activiteit. Het optreden van de muziekvereniging was een mooie aftrap voor een welverdiend feestje voor de leden, maar dan zonder eerste hulp.

Het is super mooi dat in het dorp een vereniging op eigen initiatief, ervoor kiest de ander in het zonnetje te zetten. In dit geval zijn het twee verenigingen die ieder op hun eigen wijze zich inzetten voor het welzijn van de bewoners.

De vrijwilligers van beide verenigingen krijgen regelmatig leuke reacties met woorden van waardering voor hun inzet. Als je belangstelling hebt om ook vrijwilliger te worden ga dan naar de website van beide verenigingen.

Foto’s: Hans Heerink

  • Bron: Sukerbiet.nl