Mariënberg wint makkelijk met 0-4 van Lutten

BEERZERVELD - Voetbal draait, naast allerlei andere dingen, altijd nog om doelpunten maken. Waar de thuisploeg opzichtig faalde in het afmaken van de geboden kansen sprongen de Westerpark bewoners stukken beter om de mogelijkheden.

Zo voetbalde Mariënberg zich zakelijk en simpel naar een 0-4 overwinning op sportpark de Kei van gastheer Lutten.

Een zege die je rustig geflatteerd mag noemen want voetballend gezien deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder in deze streekderby. Lutten had in de eerste helft de zaken nota bene beter voor elkaar tot ze bij de zestien van de roodzwarten kwamen, dan stokte de nauwkeurigheid en namen de verdedigers van Mariënberg het leder gemakkelijk over.

Daarbij scoorde Mariënberg op de juiste momenten.

De 0-1 viel vlak voor rust en de 0-2 net na rust. Vorige week al vier doelpunten weten te scoren tegen Hardenberg’85 en afgelopen zaterdag weer vier, nu tegen Lutten.

Mariënberg blijft op de tweede plaats staan.

• Bron: Alfred Dorgelo