Dalfser muzikale talenten in de stoomfabriek

DALFSEN – Op vrijdagavond 10 november is er iets nieuws bij Theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Met maar liefst drie verschillende duo’s en trio’s is er een zeer gevarieerd, muzikaal en avondvullend programma samengesteld. Al deze dames draaien ondanks hun jonge leeftijd al heel lang mee in de muziekscene en hebben al vele optredens achter de rug.

Ze komen uit Dalfsen of hebben een sterke binding met Dalfsen. De gemene deler is de passie voor zingen en samen brengen ze muziek uit de jaren 60 tot heden ten gehore.

Met meerstemmige samenzang en begeleiding van onder andere gitaar brengen Merel en Nienke popsongs uit het heden en verleden tot leven. Door namelijk country- en pop invloeden te combineren, geven ze een unieke draai aan songs van U2 tot Chuck Berry en nog veel meer.

Connected is als sinds 2019 een muzikaal samenwerkingsverband tussen Yvette Herbrink en Henri Grootenhuis. Yvette’s fantastische zangstem klinkt het beste in een semi-akoestische setting. Speciaal voor deze gelegenheid is er een heel aantal nieuwe songs op de setlist toegevoegd en worden ze bijgestaan door Wilco Dijk op piano en toetsen.

Three of a Kind is een muzikaal 3-tal rondom de Dalfser zangeres Dominieke Gerrits, die samen met Danique Greuliker in zeer harmonieuze samenzang bekende songs van toen en nu vertolken. Met Jess Capia op piano weten ze van iedere gelegenheid een waar feestje te maken en zullen dat deze avond ook zeker laten horen.

De entourage van de Stoomfabriek leent zich perfect voor dit soort semi akoestische concerten in intieme setting. En een zeer vriendelijke entreeprijs van slechts 12 Euro maakt het bezoek aan dit concert nog laagdrempeliger.

Aanvang is 20:00 uur. Meer info over Night of the velvet voices is te vinden op www.theaterdestoomfabriek.nl

  • Bron: Persbericht