Aalt Westerman presenteert nieuwe CD

NIEUWLEUSEN - Zondagmiddag 12 november presenteert Aalt Westerman zijn nieuwe cd in 't Witte Peerd in Nieuwleusen. Op de cd staan 18 liedjes, waarvan er negen nieuw zijn. Verder heeft de streektaalzanger twee nummers opnieuw ingezongen en staan er vijf bonus tracks op, dit zijn vooral bekendere nummers van Aalt Westerman, zoals het vaak aangevraagde "Als je opa en oma wordt".

Het is een cd geworden met veel “Herinneringen” vandaar ook de titel van de cd met hoofdzakelijk luisterliedjes. In totaal staan er zeven nummers op die in de streektaal zijn gezongen

Zondagmiddag vanaf 14:30 uur zingt en vertelt Aalt Westerman over zijn "Herinneringen". De middag duurt tot ongeveer 18:00 uur. Naast Aalt Westerman treedt ook het Koor Zonder Naam uit Dedemsvaart op. Dit koor uit Dedemsvaart zingt alle bekende Nederlandstalige klassiekers, afgewisseld met een enkel nummer in het Duits of Engels. Het koor, waar Aalt Westerman voor de muzikale begeleiding zorgt, verbindt mensen, verruimt de geest en geeft gezelligheid. De toegang in gratis.

  • Bron: Evert Jan Pasman