Excursie ‘Struinen door het Reestdal’

BALKBRUG – Elk seizoen heeft iets moois. Struin met de gidsen van Landschap Overijssel door het Reestdal in dit prachtige herfstseizoen. Wat gebeurt er in de herfst in het bos? Ontdek het op zondag 19 november vanuit bezoekerscentrum De Wheem. Samen gaan we struinen, zie en hoor je dingen waar je zelf aan voorbij zou lopen of zonder gids niet mag komen. De wandeling start om 13.30 uur. Meld je wel vooraf aan.

De herfst is al in volle gang. De eikels en kastanjes vallen van de boom, overal zie je paddenstoelen, de bladeren verschieten van kleur en de dieren verzamelen hun winterkostje. Een mooi moment voor een natuurwandeling. De gidsen vertellen je alles over de herfstperikelen. Welke vogels overwinteren in het Reestdal? Tijdens deze boeiende excursie proberen we verschillende soorten te ontdekken. Herken jij ze? Dit en meer leer je tijdens deze wandeling. De wandeling is een leuk uitje voor het hele gezin, maar alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, vanwege het feit dat we van de paden af gaan. Tip: Trek stevige schoenen aan.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Het bezoekerscentrum De Wheem zoekt vrijwilligers om het team te versterken. We zijn vooral opzoek naar gastheren/gastvrouwen, gidsen en naar vrijwilligers die het kinderactiviteitenteam willen versterken. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Bron: Persbericht Landschap Overijssel