Vechtdal TV - affiche open weekend Vechtdal-tuinen met een afbeelding van bloemen

VECHTDAL - In het mooie Vechtdal, van Laar in Duitsland tot de monding van de Vecht in Zwolle, zetten de tuinen die verenigd zijn in de Vechtdal-tuinen gezamenlijk het hek open op 7 en 8 augustus. Een ruime variatie in tuinen is dit gehele weekend te bezoeken.

De verbondenheid met de rivier en de liefde voor de tuin brengt deze tuinen samen.

In de loop van de jaren is het aantal tuinen uitgebreid, waardoor er dit weekend een mooie gelegenheid is om in het groen van alles te ontdekken en ideeën op te doen. Maar ook kun je gewoon even neerstrijken, genieten en het prachtige Vechtdal verkennen.

Zo zijn tuinen die aangesloten zijn bij de Nederlandse Tuinen stichting en twee tuinen die in het programma ‘Binnenste Buiten’ te zien te zijn.

De tuin van het eerste begin – ‘De oude Linde’ in Radewijk – is dit jaar voor het laatst te bezoeken. De ‘Tuinen van Mien Ruys’ is dit jaar voor het eerst aangesloten.

De tuinen die te bezoeken zijn (stroomopwaarts): De Meente in Zwolle, buitenplaats de Broekhuizen in Dalfsen, de Ossenkolk in Arrien, de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart, Jetskes’s Tuin in De Krim, De Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen, De oude Linde in Radewijk, Colijnsplaat in Den Velde, Lubbers Goarn in Laar (D).

Op 7 en 8 augustus van 10.00-17.00 uur bent u van harte welkom!
Meer informatie is te vinden op www.vechtdal-tuinen.nl.