Positief Gezond Dalfsen krijgt in 2024 een vervolg

DALFSEN – Veel mensen vonden de weg aan het begin van 2023 naar Positief Gezond Dalfsen, een evenement georganiseerd door Kerngezond Dalfsen en Trefkoele+. Daarom wordt de beurs volgend jaar opnieuw op 5 januari 2024 gehouden. Bedrijven en organisaties die belangstelling hebben, kunnen dit nu al aangeven.

De eerste editie van Positief Gezond Dalfsen kwam voort uit een enquête onder de bevolking. Er bestaat echt behoefte aan meer informatie over positieve gezondheid. De beurs gaat over: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Als daar iets in achterblijft en je zoekt hulp, dan wil je wel weten wat er allemaal aangeboden wordt. Ilse Veerbeek , directeur van Trefkoele+: “Het boekje dat we in 2023 hebben verspreid werd goed gelezen. Mensen waren echt benieuwd naar bepaalde lezingen en gesprekken met standhouders.”

De opzet van Positief Gezond Dalfsen 2024 kent een aantal aanpassingen. De beurs zal ’s middags om 14:00 uur beginnen en tot 20:00 uur duren. Zo krijgen mensen die overdag werken ook de gelegenheid om te komen. Er wordt zo min mogelijk overlap gepland tussen de lezingen. In de inspiratiehal komen zitjes waar de bezoekers rustig kunnen gaan zitten en met elkaar kunnen praten. Veerbeek: “De evenementenhal was een groot succes en we willen dat ’s avonds de volwassenen met een laserpistool in de weergaan. We krijgen gelukkig van de gemeente, stichtingen en bedrijven de nodige middelen om dit gratis evenement weer te kunnen organiseren. Deelnemende bedrijven vragen we om een kleine bijdrage.”

Bedrijven en organisaties die belangstelling hebben kunnen een email sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met als onderwerp Positief Gezond Dalfsen 2024

  • Bron: Persnericht Trefkoele+