Avereest leert Mariënberg dure les

MARIËNBERG - VV. Mariënberg was zaterdag nog in diepe slaap toen ze iets na half drie aan hun wedstrijd begonnen tegen gastheer Avereest. Want na amper vijf minuten keek het elftal van trainer Arjan Visscher al tegen een 2-0 achterstand aan.

Tegen Daarle wist Rolf Hofsink de schade op de valreep nog te repareren. Dat lukte, helaas, niet tegen een gelijkwaardig Avereest en een keeper die weet hoe hij ballen tegen moet houden. Die Jan Jorn van de Beld weet van wanten. Een puntendeling had de verhoudingen in het veld beter weergegeven maar daar had Avereest maling aan. .

85 minuten liep Mariënberg achter de feiten aan. Na een half uur spelen verkleinde, wie anders, Rolf Hofsink de achterstand tot 2-1. Na rust een beter voetballend Mariënberg, twee, zeg maar drie goede mogelijkheden waren niet besteed aan de voorwaartsen van Mariënberg. En werd er wel op doel geschoten wist van de Beld zich te onderscheiden. Hij was er persoonlijk verantwoordelijk voor dat de drie punten op sportpark De Balk bleven.

• Bron: Alfred Dorgelo VV Mariënberg