De deelnemers op 17 november

LEMELERVELD - Na "Beste Zangers Lemelerveld" organiseert Polyhymnia nu een tweede editie van Maestro. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 17 november bij zaal Reimink in Lemelerveld.

De avond begint om 20.00 uur en de deuren zullen vanaf 19.30 uur geopend zijn. Kaarten zijn tot 1 november in de voorverkoop online via  https://www.muziekverenigingpolyhymnia.nl/event/maestro/#tribe-tickets__tickets-form voor €. 7,50 daarna €. 10,-. De kaarten zullen ook aan de deur te koop zijn.
In 2016 organiseerde Polyhymnia de eerste editie van Maestro met als winnaar Michel Reimink. Dit jaar zijn er zes kandidaten gevonden die de strijd met elkaar aangaan om de beste “Maestro” van Lemelerveld te worden. Dit zestal is op dit moment al druk aan het oefenen voor deze avond. Er zal een jury aanwezig zijn, maar natuurlijk zal ook de stem van de bezoekers in te zaal tellen. 

Kaartjes zijn binnenkort te koop. Houd onze sociale media in de gaten. De deelnemers zijn Anton van der Most, Alie van 't Erve, Peter Woolderink, Cécile Grootenhuis, Marijn Arnold en Tessa Lugtenberg.,getalenteerde deelnemers dus. 

  • Bron: Persbericht Polyhymnia