AJAX clinic in de herfstvakantie

NIEUWLEUSEN - Op donderdag 26 oktober in de herfstvakantie verzorgt Ajax een voetbalclinic bij S.V. Nieuwleusen, een fantastische leerzame en leuke activiteit.

Alle jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar oud kunnen dan een dag lang trainen als een Ajax-speler.Samen met spelers en speelsters van dezelfde leeftijd leer je verdedigen als Jorrel Hato en dribbelen als Steven Bergwijn.  

Ieder jaar staat één van de zes kernwaarden van Ajax centraal en deze herfstvakantie is dat: Wij versterken elkaar.  Als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen, krijg je ook deze kans om dit te laten zien.Tijdens de Ajax Clinic kan je dit laten zien tijdens verschillende trainingsvormen, welke in het teken staan van de Cruijff Kwaliteit. In het middagprogramma pas je de geleerde technische vaardigheden toe in verschillende partijvormen. Teams worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Uiteindelijk beleef jij tijdens de Ajax Clinic een echte Ajax ervaring voor een dag.

Naast een dag lang trainen op de Ajax-manier en plezier maken, zijn er nog een aantal zaken bij inbegrepen, zoals lunch en twee drink-breaks, een Ajax Camps & Clinics bidon, een persoonlijk certificaat na afloop én eenmalig 20% korting voor de Ajax Fanshop. 

Wil jij in de herfstvakantie een dag lang trainen als een Ajax-speler? Kijk dan op onderstaande website voor meer informatie: 

https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics/ajax-clinic-bij-sv-nieuwleusen-donderdag-26-oktober-2023

Het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus wacht niet te lang met aanmelden.

  • Bron: Persbericht S.V. Nieuwleusen