Team AG'85 wint estafetteloop in Heeten

NIEUWLEUSEN - Tijdens de Ponyweek in Heeten werd er een estafetteloop van vier keer 5 kilometer georganiseerd, waarbij een deel van het parcours onverhard was. Loopgroep AG ’85 nam hieraan met twee ploegen deel. Het eerste team met Albert Mussche, Jeffrey Gerrits, Gerben Boneschansker en Leo Hassing werd met een totaaltijd van 1.16.30 eerste. 

Op de atletiekbaan van Cialfo in Epe nam Dennis Brandenburg deel aan de wedstrijd over 3000 meter. Met een tijd van 11.00 minuten was hij de snelste van alle deelnemers.

Bij de Mooi Ruinen Run in Ruinen liep Johan Bloemert de 10 kilometer in 38.14 minuten en werd hiermee tweede overall en won de eerste prijs bij de Mannen 50+. John Brinkman liep een tijd van 38.42 minuten, waarmij hij zijn persoonlijk record met 38 seconden verbeterde en tweede werd bij de mannen Senioren. Michiel Veldman liep de wedstrijd over 5 kilometer in een tijd van 16.14 minuten en won hiermee de eerste prijs bij de Mannen senioren.

Bij de Havenloop in Elburg liep Dennis Brandenburg de wedstrijd over 2,5 kilometer en werd hierbij eerste met een tijd van 9.17 minuten.

  • Bron: Persbericht AG'85