Handvatten tegen bescherming cyberaanvallen

REGIO - De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg gevonden voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, WhatsAppfraude en spyware: om maar enkele vormen te noemen. Platform Veilig Ondernemen OostNederland organiseert voor ondernemers en hun werknemers uit de regio Zwolle het cybercongres ‘Better Safe Than Sorry’.

Ik weet je wachtwoord

Het congres vindt plaats op woensdag 16 november in het MAC³PARK stadion, Stadionplein 1, Zwolle. Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en schrijver van het boek ‘‘ik weet je wachtwoord’’, het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland, een slachtoffer van cybercrime en Mats Dekker, ethisch hacker en RedReam Security brengen ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan cybercrime. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd in de de vorm van een buffet. De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van PVO Oost-Nederland.

Het begint om 16:30 uur voor ondernemers en hun medewerkers uit Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. De toegang is gratis.

  • Bron: Vincent Leenders