Nieuw pand (in aanbouw) ALUVO Geveltechniek

NIEUWLEUSEN - Perry Hermans wordt met ingang van 1 oktober benoemd tot Algemeen directeur van ALUVO Geveltechniek B.V. en ALUVO Services B.V. in Nieuwleusen. Drie maanden later, per 1 januari 2024, worden de productlocaties in Apeldoorn en Nieuwleusen samengevoegd in een nieuwe productlocatie aan de Rollecate in Nieuwleusen. 

De ALUVO-bedrijven en Felspartners zijn respectievelijk in het voor- en najaar van 2022 overgenomen door de DELOS groep B.V. Met beide overgenomen bedrijven benadrukt de DELOS groep haar ambitie om tot de toonaangevende productiebedrijven in Nederland te gaan behoren voor duurzame producten, zoals ramen, kozijnen, gevelelementen en dakbedekking, die bestaan uit volledig herbruikbare materialen. 

Adriaan Visser, DGA DELOS groep, over deze samenvoeging: "Tijdens de afgelopen periode is hard en succesvol gewerkt om de ALUVO-bedrijven te richten op de gewijzigde strategische richting. Meer dan ooit is daarbij het procesmatig en duurzaam werken de oriëntatie. Het betrekken van één nieuwe productiehal is daarvan het sluitstuk, waardoor niet alleen aan de wensen van onze klanten kan worden voldaan, maar ook aan de maatschappelijke wens steeds meer producten op de markt te brengen die oneindig kunnen worden hergebruikt: de circulaire economie."

  • Bron: Persbericht ALUVO Geveltechniek B.V.