S.V. Nieuwleusen wint met ruime cijfers van Nunspeet

NIEUWLEUSEN - S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag de bekerwedstrijd thuis tegen Nunspeet met 4-0 gewonnen. Hierdoor is S.V. Nieuwleusen winnaar geworden van de bekerpoule. In de 1e helft liep het wat moeizaam, maar na een ijzersterke 2e helft liepen de Nieuwleusenaren met ruime cijfers weg bij Nunspeet.

Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong. Na een mooie opening van Randy Vink koerste Leon de Raad op het doel en schoot beheerst binnen. S.V. Nieuwleusen moest in die 1e helft alle zeilen bijzetten en had de handen vol aan een sterke tegenstander.

Nunspeet was in het begin van die 2e helft nog een paar keer gevaarlijk maar Reinier Meijerink verdubbelde uit een vrije trap de score. Het hoogtepunt in die 2e helft was een fenomenale actie van Thomas Koobs. Hij stuurde een paar Nunspeters het bos in en ronde daarna, door de benen van de keeper, koelbloedig af. Hij kreeg een lang en groot applaus van de supporters. Ook Randy Vink pikte zijn doelpunt mee. Heel overtuigend schoot hij de bal in de korte hoek.

Zaterdag 23 september start de competitie. S.V. Nieuwleusen speelt dan om 14.30 uur thuis tegen ATC’65 uit Hengelo.

  • Bron: persbericht S.V. Nieuwleusen