VV Mariënberg heeft goede generale

MARIËNBERG - Mariënberg won zaterdag simpel en zeer eenvoudig met 6-1 van Sportclub Rijssen. Martin van den Poll was zaterdag de hoofdverantwoordelijke, het legde het eerste elftal van de roodzwarten geen windeieren. Van den Poll kent de club door en door. De linksbenige van den Poll stuwde zijn team voor één dag naar de desgewenste hoogten al moet worden gezegd dat de tegenstand van Sportclub Rijssen ook minimaal was. Ze probeerden het wel maar waren duidelijk een maatje te klein voor het elftal van de thuisploeg.

Hofsink opende de score, hij stiefelde net zo lang door totdat hij voor de keeper van Rijssen stond en koelbloedig de 1-0 liet aantekenen. Brian Lamberink verdubbelde voor de rust nog de score. Als een voorzet bedoelde bal dwarrelde door het meegegeven effect achter de grabbelende keeper, 2-0 na 45 minuten. Na de rust was er geen vuiltje meer aan de lucht voor de roodzwarten. Het liep gemakkelijk uit na een 4-0 voorsprong door goals van Wesley Willems en de ingevallen André Plaggenmarsch. Rijssen liet zich toch gelden en maakte ver in de tweede helft de 4-1 voor de statistieken. Want twee kopgoals verder, van Micheal Zweers en André Plaggenmarsch, stond de uiteindelijke 6-1 zege op het bord.

• Bron: Persbericht Mariënberg - Alfred Dorgelo