Concert “Trompetgeschal in de Herfst”

LEMELERVELD - Organist André van Vliet en Trompettisten Arjan en Edith Post staan garant voor een heerlijke muzikale avond op zaterdag 16 september vanaf 20:00 uur in de WHZ hal te Lemelerveld.

André van Vliet begeleidde al op zeer jonge leeftijd de erediensten. Inmiddels was hij lessen gaan volgen bij Gijsbert Lekkerkerker en later bij Herman van Vliet. Hierna zette hij zijn studie voort op het Utrechts Conservatorium, alwaar hij in 1991 het diploma behaalde. Op koorconcerten en tijdens zangavonden is hij een graag geziene begeleider op zowel orgel als vleugel, daarnaast groeit ook het aantal uitnodigingen voor orgelconcerten. Ondertussen is André dirigent van een aantal koren en organist in zijn woonplaats Polsbroek.

Edith en Arjan Post studeerden in Zwolle, waar Edith aan het Conservatorium haar einddiploma behaalde. Arjan deed dat in Amsterdam. Tijdens en na hun studie speelden zij mee in diverse orkesten in Nederland. Samen vormen zij een trompet duo dat veel concerten geeft met bekende Nederlandse organisten en pianisten. Het repertoire dat zij spelen varieert van Barok tot geestelijke muziek en verder tot musicals en opera.

Op het programma staan o.a.: Thema uit de orgelsymfonie (C. Saint-Saëns), Sinfonia uit Cantate 35 (J.S. Bach), Andante con moto (A. Guilmant), Dance Ritmique (R. de Jong) Elisabeth senrenade (R. Binge). Het volledige programma vindt u op onze site: www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren is gewenst en kan via: 0572-371838 (Huetink), of: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de site. De entreeprijs bedraagt € 16,-- incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang.

  • Bron: Persbericht WHZ hal