Inschrijving Roparun 2024 is geopend

LANDELIJK - De inschrijving voor de bekende Roparun voor 2024 is geopend. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren. Hiermee halen zij geld op voor mensen met kanker. Ook wel de run op het leven genoemd. Dit blijkt ook uit het motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Het is van 18 tot 20 mei 2024.

Parijs of Enschede

Voor de coronacrisis startte de Roparun altijd in Frankrijk, maar door de coronacrisis is dat de laatste jaren Enschede geworden. De organisatie doet er er alles aan om weer een startlocatie in Frankrijk te vinden, al zal dat door de Olympische Spelen in Parijs een moeilijke klus worden. Lukt dat niet dan wordt het weer Enschede.  Meer info en meedoen, kijk op www.roparun.nl/meedoen

Goede doelen

De Roparun steunt jaarlijks tientallen doelen, zoals organisaties die haarwerken creëren voor zieke kinderen, de inrichting van hospices, vakantiekampen voor lotgenotencontact en informatiebijeenkomsten.

Foto: Marco de Swart

  • Bron: Bart Nijstad