Vechtdal FM zendt Oranjedienst in Nieuwleusen live uit

NIEUWLEUSEN - De Oranjefeesten in Nieuwleusen worden dit jaar ingeluid met een inspirerende en verbindende Oranjedienst. Op 3 september om 11 uur zal deze Oranjedienst live worden uitgezonden op Vechtdal FM. Deze unieke uitzending biedt luisteraars de gelegenheid om vanuit hun eigen huis de dienst bij te wonen.

De Oranjedienst, die plaatsvindt in de tent op het feestterrein in Nieuwleusen, is een gelegenheid voor de gemeenschap om samen te komen en stil te staan bij de betekenis van deze speciale dag. Dit jaar is het mogelijk voor mensen van alle leeftijden om de dienst live te volgen via Vechtdal FM. Of je nu thuis bent, onderweg of op je werk, je kunt de dienst bijwonen door af te stemmen op Vechtdal FM op 105.9 FM of 106.3 FM of door de online livestream te volgen via de website www.vechtdalfm.nl.

Thema van de dienst is: ‘Wie ben jij?’. De dienst belooft inspirerende toespraken, muzikale uitvoeringen en een moment van reflectie.

Dus stem af op Vechtdal FM op 3 september om 11 uur en vier de Oranjedienst mee. Voor meer informatie over de uitzending en het volledige programma kunt u terecht op www.kerkpleinnieuwleusen.nl

  • Bron: Persbericht Vechtdal FM