Kachel FM gaat als een trein

HOONHORST - De organisatie van muziekweekend Kachel FM is dit jaar helemaal het spoor bijster. Elk jaar hebben ze een nieuw thema en bijpassende ludieke promotievideo. Dit jaar 'Station Kachel FM' met eigen locomotief. De video is intussen al meer dan 50.000 keer bekeken.

15,16 en 17 september

Het piraten feestweekend, op 15, 16 en 17 september in Hoonhorst, heeft met dit trein-thema weer iets unieks weten te verzinnen. Het programma is dit jaar ook verrassend. Met namelijk op de zaterdag een tweede tent erbij. Een 'mega stuitertent' met DUNE, Special-D en DJ Hitch. Zaterdag in de hoofdtent De Heinoos en Erik & Sanne. Verder hebben ze nog meer grote namen naar Hoonhorst weten te halen, met op vrijdag: Jannes, Half um Half en Mental Theo.  Zondag wordt afgesloten met Lucas&Gea, Frans Bauer en Henk Wijngaard. 

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en voor de vrijdag en zaterdag is de kaartverkoop bij de ingang, zondagmiddag is gratis entree. Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend (van vrijdagochtend tot zondagavond) ook non-stop een livestream te volgen zijn. Meer informatie via facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl.

Zie ook de ludieke promo video:https://www.facebook.com/kachelfm/videos/313674697894264/(via youtube: https://youtu.be/kzq8jv038YE )

  • Bron: Kachel.fm