Op stap op de boerderij

HARDENBERG - Wat hebben de boeren genoten van de fietsers die hun bezochten op afgelopen donderdag 10 augustus. Omdat ze graag laten zien wat hun dagelijks bezig houdt, is er op donderdag 17 augustus weer een fietstocht langs boerenbedrijven. Deze mooie fietstocht is voor gezinnen en uitgezet in de gemeente Hardenberg. Onderweg kunnen verschillende boerderijen bezocht worden, waar kippen, koeien en stieren te zien zijn. Ook kunnen er bessen geplukt worden in de bessentuin.

Het is inclusief een heerlijke lunch die samengesteld is met zoveel mogelijk eigen producten. De fietstocht is ongeveer 25 km lang en kan ook met de auto gereden worden. Een goed alternatief als het weer tegenzit. De aanwezigheid van één volwassene is verplicht. De kosten bedragen € 19,95 per persoon vanaf drie jaar. Opgeven is wel verplicht en kan via de website https://boerenentuinderspakkenuit.nl/evenement/op-stap-op-de-boerderij/

De route start om 10.00 uur bij Pluimveebedrijf van der Veen, Hardenbergerweg 27a, Bergentheim, gaat vervolgens naar melkveebedrijf De Fleckviehoeve in Diffelen, daarna naar de vleesstieren van familie Veurink in Rheeze en eindigt bij De Bessentuin in Brucht.

De eerste aanmelding zijn al binnen en er is beperkte deelname mogelijk.

  • Bron: Persbericht Vechtdal Boert Bewust