Leer nieuwkomers kennen en deel je verhaal

OMMEN - In het najaar van 2023 start er een ronde van Verhaal Ver Weg en Lokaal, een project waarin ‘nieuwe’ Ommenaren gekoppeld worden aan ‘oude’ Ommenaren. Lijkt het jou leuk om hieraan deel te nemen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan naar de informatieavond op woensdagavond 23 augustus, van 19.00 – 20.00 uur in de Bibliotheek in Ommen. 

In Verhaal Ver Weg en Lokaal worden de deelnemers aan elkaar gekoppeld: een oude aan een nieuwe Ommenaar (statushouder/nieuwkomer). Samen bespreek je elkaars achtergrond: hoe ziet het leven er nu uit, wat is belangrijk en wat doe je graag in de vrije tijd? Hierdoor leert men elkaar beter kennen, maar ook de cultuur en het land waar diegene vandaan komt. 

In de informatieavond leren de deelnemers alles over het project: hoe het verdere traject eruitziet, wat de ervaringen waren van oud deelnemers en wat je verder kan verwachten van deelname. 

De informatieavond is in de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen (Chevalleraustraat 6). Deelname aan het project en de informatieavond is gratis. De inloop is vanaf 18.30 uur, aanvang om 19.00 uur met een verwachte eindtijd van 20.00 uur.  

Informatie en opgave via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch 06 26 81 00 31. 

  • Bron: Persbericht bibliotheek