Het goed bewaarde geheim van Lemelerveld

LEMELERVELD - 'Verscholen in het bos aan de rand van mijn mooie dorp Lemelerveld ligt een goed bewaard geheim waarvan het eens tijd wordt dat anderen dit ook ontdekken.

Midden in de natuur

Daar aan het Zwembadlaantje ligt namelijk Natuurlijk Heidepark waar ze het motto “NATUURLIJK” genieten hebben. Nou, dat kun je wel zeggen. Je zit midden in de natuur en in deze omgeving met de dingen die je er kan doen is het gewoon genieten met een grote G. Ik loop er vaak langs met mijn hond en drink er dan geregeld even een kopje thee zittend op het mooie terras aan het water of bij de speeltuin. Onze kinderen van 15 en 19 zijn de uitdaging in het klimbos al een aantal keer aangegaan wat ze supertof vinden. Wist je dat je al mag klimmen als je 1.30mtr. bent? Je kan het klimmen ook nog combineren met zwemmen of lekker genieten van een drankje en een hapje op het terras. Wat wij ook nog wel eens doen als we geen zin hebben om te koken is daar lekker een patatje met een broodje hamburger Heidepark eten of een panini. Dan zit je daar heerlijk op het terras onder de grote parasol terwijl je zelf niet hoeft te koken.

Voor fietsers is dit een mooie pauze of afsluitplek. Lekker een kopje koffie met een gebakje of borrelen met een lekker hapje en ga zo maar door.

Ook voor de jongere kinderen is het een waar paradijs, spelen in een speeltuin met kabouterthema of lekker op het strand aan de waterkant modderkastelen bouwen en bij mooi weer natuurlijk zwemmen. En als ouder of grootouder kun je lekker op het strand zitten of genieten op het terras.

Ook nu het weer te wensen overlaat kun je er lekker in de serre zitten met uitzicht op het terras en het water.

Nou ja, je leest het al ik vind het gewoon een fantastische plek in ons dorp die nog veel te weinig bekendheid heeft buiten het dorp dus kom allemaal eens kijken en beleef…………….'

Tekst en foto's: Sandra Langenkampimg20230805143401-min.jpg

  • Bron: Sandra Langenkamp