REÜNIE op 25 augustus

OMMEN - De REÜNIE is bestemd voor Ommenaren en oud-Ommenaren die voor 1954 geboren zijn en opgegroeid zijn in Ommen. Omdat er maar plaats is voor 150 deelnemers is op tijd opgeven erg belangrijk. In 1948 bestond Ommen 700 honderd jaar, nu is het 75 jaar verder en wordt er verder gevierd. Dat gaat op 25 augustus gebeuren.

Hervormd Centrum

De REÜNIE wordt gehouden op vrijdag 25 augustus in het Hervormd Centrum aan de Julianastraat 8. U bent van harte welkom vanaf 10:15 uur. Omstreeks 16:30 zullen ze de reünie afsluiten. Het ligt in de bedoeling doorlopend oude films van Ommen te tonen in een andere zaal van het Hervormd Centrum. De welkomstkoffie met koek wordt door de Stichting Ommen 775 Jaar Stadsrechten aangeboden.

Om ca. 12.30 uur is het tijd voor een broodmaaltijd. Deze is als volgt samengesteld: groentesoep, gesorteerde, belegde broodjes, twee keer koffie of thee, melk, karnemelk, jus d'orange. De prijs van de broodmaaltijd is circa € 18,--. De kosten van de lunch en de andere consumpties dienen door de reünisten zelf te worden betaald aan het Hervormd Centrum.
's Middags omstreeks vier uur zal de nieuwe Vechtzomp Ommen binnenvaren met Bisschop OTTO III aan boord, die op de Vechtkade door burgemeester Hans Vroomen zal worden ontvangen. Ook reünisten zijn van harte welkom op de Vechtkade.

Aanmelden

Aanmeldingen voor deelname kunnen worden gedaan op de site ommen775jaar.nl (bij het programma van 25 augustus). Nog gemakkelijker is een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.met vermelding van naam, adres en geboortejaar.

  • Bron: Bart Nijstad met dank aan 775 jaar Ommen