Expositie Lidy Pelgröm

DALFSEN - Van 4 augustus tot en met 13 september 2023 kunnen inwoners en bezoekers de expositie van Lidy Pelgröm bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. De portretten van diverse bekende artiesten zijn te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

De expositie maakt onderdeel uit van de expositiereeks in het gemeentehuis Dalfsen, waarbij lokale kunstenaars hun werk kunnen tentoonstellen.

Lidy Pelgröm is al ruim 30 jaar bezig met kunst. Haar gevoel voor kunst is ontstaan door lessen te volgen bij kunstenaars in binnen- en buitenland. Daarnaast is Lidy afgestudeerd aan de Vrije Academie Nunspeet.

Schilderen

Lidy werkt met veel verschillende materialen als acryl, olieverf, pigmenten en waterverf. Naast de portretten die ze exposeert, schildert Lidy ook landschappen, stillevens en bloemen. De werken ontstaan uit spontaniteit. De inspiratie haalt ze uit de vier seizoenen en de daaruit voortvloeiende kleuren en vormen. Het luisteren naar muziek geeft Lidy extra inspiratie.

  • Bron: Persbericht gemeente Dalfsen