Foto: HHC Hardenberg

HARDENBERG - Glenn Kobussen neemt op dinsdag 18 juli afscheid van HHC Hardenberg. Speciaal voor het afscheidsduel heeft de oud-aanvoerder van de oranje-zwarten een bijzondere selectie samengesteld.

In het team van Glenn Kobussen zitten de volgende spelers:Glenn Kobussen, Sander Danes, Leo Scheepmaker, Thomas Bakker, Kevin Görtz,Tim Siekman, Lars Offringa, Jurjan Mannes, Björn Zwikker, Sargon Gouriye, Martijn Berger, Willem Lanjouw, Philip Ties, Ravelino Junte, Stan Ypenburg, Thomas Reinders, Shkodran Metaj en Patrick Jurgens.

Het team van Kobussen staat de eerste helft onder leiding van Marcel Groninger en Jan-Piet Bosma. De tweede helft zijn de trainers Gert Jan Karsten en Ted Verdonkschot.

De huidige selectie van HHC Hardenberg is de tegenstander van het sterrenelftal van Kobussen. Daarvan zijn de trainers de eerste helft Bert van Hunenstijn en Pascal Diender. De tweede helft zijn dat Pascal Diender en Erwin van Oosten. De wedstrijd vindt plaats op het hoofdveld en start om 20.00 uur. De teams spelen twee keer dertig minuten.

  • Bron: Persbericht HHC Hardenberg