Wie wordt de Maestro van Ommen

OMMEN - Het Maestro virus is over gewaaid naar Ommen. Soli Deo Gloria heeft de stoute schoenen aangetrokken om dit in Ommen te promoten. Er zullen geen landelijke toppers aanwezig maar wel vier bekende Ommenaren, zullen hun best doen om de beste te zijn. Dat gaat gebeuren op zaterdag 15 juli in Theater De Carrousel te Ommen.

SDG staat dit concert dus niet onder leiding van één dirigent, er zijn maar liefst vier verschillende dirigenten. In een muzikale strijd zullen ze onderling uitmaken wie de Maestro wordt van Ommen.

De kandidaten hoeven deze strijd niet onvoorbereid aan te gaan. Daan Rijnvis,, Simone Koggel , Harold Veltmaat  en Hans Vroomen  hebben allen een masterclass gevolg bij SDG-dirigent Marten van der Wal. Ook hebben ze twee repetities kunnen oefenen met het fanfare orkest. Die avond zal blijken of Rijnvis moet stoppen met gaatjes vullen of Simone Koggel niet meer op de tractor het land rond hoeft of dat Veltmaat beter met het stokje is dan met het slagersmes, en misschien kan Hans Vroomen zijn ambtsketting aan de wilgen hangen.

Bent u benieuwd naar het resultaat? Kom dan zaterdag 15 juli naar Theater De Carrousel. Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. In de voorverkoop zijn kaarten (€10,00) beschikbaar via www.sdgommen.nl

 

  • Bron: Bart Nijstad