Het Titom Muziek Feest 2023 begint vrijdag

NIEUWLEUSEN – Van 14 t/m 16 juli is het tijd voor een bruisend muziekfeest. Het Titom Muziek Feest, een feest voor jong en oud aan de Paltheweg in Nieuwleusen.

Op Vrijdag en Zaterdag kun je genieten en feesten op de muziek van artiesten en entertainers.

Op vrijdagavond komt Boer Bennie, de King Kong van het platteland. Verder spelen de Migra’s bekend van de hits het stadje Kufstein, Ik doe het nooit meer in het Groene woud. Ook op het podium vrijdagavond Boemerang bekend van Marjana.

Zaterdagavond speelt de leukste Party Band, Summerland, in de feesttent. Samen met de beste dj’s uit de omgeving die deze avond de beste hits draaien. Summerland heeft inmiddels drie singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie “het bekendst is. Vanaf 2015 is de band een vaste waarde in de programmering van het “Mega Piraten Festijn” en begeleiden zij vele artiesten waaronder: Frank van Etten, Jan en Annie (BZN), Helemaal Hollands, Stef Ekkel, de sensatie ANCORA, Henk Bernard, Django Wagner, Belinda Kinnaer en vele anderen.

Zondag is het tijd voor gezellige familieactiviteiten. Met o.a. het sportieve Titom volleybaltoernooi met dit jaar 20- teams. Er is een springkussen, suikerspinkraam en gratis ranja voor de kinderen. Als grote verrassing op zondagmiddag komt er ook nog een bekende Mistery Guest..

Tickets en prijzen: Vrijdag 14 juli van 20.30 t/m 1.00 uur. Voor maar 5.00 euro. Zaterdag 14 juli 20.30 t/m 1.00 uur. 10.00 euro.

Op Zondag is de entree geheel gratis. 

  • Bron: Evert Jan Pasman