Henk Kampman viert 50 jarig jubileum bij Energy Ommen

OMMEN - Henk Kampman is op 1 juli 2023 al 50 jaar betrokken als trainer bij Energy Ommen, Henk is begonnen bij GVO maar na de fusie van GVO en OKK blijven de dienstjaren natuurlijk tellen.

Henk geeft momenteel nog lessen aan twee verschillende groepen. namelijk de HIB groep op maandagavond van 20.00-21.00 en de Heren Trim groep op dinsdag van 19.30 tot 20.30. Een combinatie van lekker bewegen en een hoop gezelligheid dat staat voorop bij Henk Kampman.

Henk heeft in de afgelopen 50 jaar ontzettend veel meegemaakt Op 1 juli 1973 begon Henk met les geven, ook heeft hij vele jaren deel uit gemaakt van het bestuur. (maar liefst 21 jaar)

Ook heeft Henk in 1996 meegedaan met een tv programma van RTL 4 om het record touwtje springen te verbeteren. Dit is behoorlijk goed gelukt want na vele uren oefenen zijn ze met 50 mensen op de 2e plaats geëindigd.

Henk is ook 1 a 2 x per jaar te vinden bij de Vecht voor de actie Schone Rivieren om die met de leden van Energy weer brandschoon te krijgen. NLDoet is ook een activiteit die Henk altijd op zich neemt.

Zoals jullie wel kunnen lezen zet Henk zich op meerdere vlakken geweldig in voor onze club.

We willen Henk bedanken voor de 50 jaar en hopen dat hij nog een hele tijd bij ons blijft als trainer! Henk, nogmaals, van harte gefeliciteerd!