Sporters Emsland actief op drie fronten

OMMEN - Sambists, judoka’s en een kickbokster van Sportcentrum Emsland kwamen afgelopen zaterdag in actie en wisten mooie prijzen te winnen. ’s Morgens vroeg vertrok er een zestal sambists met begeleiders naar Lüneburg in Duitsland voor een internationaal Sambo toernooi. Allen vielen in de prijzen. Brons was er voor Thijs Lip, Bart Scholten en Jarne Boezelman. Mariesa Gunnink wist het zilver te veroveren. En kampioen werden Nanne Scholten en Tim Kremer.

In Dronten kwamen drie judoka’s van Emsland de mat op voor het opstaptoernooi. Hier kunnen beginnende (wedstrijd)judoka’s proeven aan wedstrijden. Robin Feenstra wist mooie eerste plaats te behalen. Jeftah van der Heijde werd tweede en Arend Veldhuijsen verdiende een mooie vierde plaats.

Tot slot werd in Wierden door Atty’s Gym het kickboksgala ‘Local Heroes’ georganiseerd. De uit Ommen afkomstige en in Dedemsvaart trainende Marit Brouwer kwam hier in actie. Zij wist van haar tegenstander te winnen door een TKO in de tweede ronde. Dat wil zeggen een technisch knock-out, doordat haar tegenstander moest opgeven. Marit is assistent trainster bij Emsland.

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat we op 8 juli onze clubkampioenschappen judo en sambo gaan houden in onze dojo. Alle geïnteresseerden zijn welkom om te komen kijken aan de Emslandweg 17 van 09.00 tot 14.00 uur.