‘Kunst maakt alles mooier’; kunstmarkt in Hardenberg

HARDENBERG - Op zaterdag 10 juni is er een kunstmarkt in Hardenberg. Vanaf het voorplein van het LOC richting centrum zal een aantal professioneel werkende kunstenaars hun werk te koop aanbieden, zoals keramiek, schilderkunst, sieraden en houtsnijwerk.

Kunstenares Louise Bramer tekent portretten bij restaurant Den Herdenbergher, terwijl er voor kinderen gratis leuke creatieve workshops worden gegeven door Erna Nonkes. Er is gedurende de hele markt livemuziek door Trio Noorderlicht, en Joris ten Have zal met zijn mobiele draaiorgel bekende melodietjes ten gehore brengen.

De kunstmarkt wordt, mede op verzoek van de gemeente Hardenberg, georganiseerd door HardenbergArt, gevestigd in het LOC. Binnen vindt u de expositie, shop en kunstuitleen; deze zaterdag zijn geopend tot 16.00 uur. U kunt overal vrijblijvend rondkijken en de medewerkers zullen u met alle plezier van dienst zijn wanneer u vragen heeft. Ook staat er een kraam op de kunstmarkt, zodat u alvast een indruk krijgt van het aanbod. 

Kunstmarkt 10 juni, locatie: voorplein LOC Hardenberg, Oosteinde richting centrum.  11.00 uur tot 16.30 uur. HardenbergArt, Parkweg 1a4  7772 XP Hardenberg  www.hardenbergart.nl  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.