Vechtdal TV - foto met magazines Ontdek en Beleef Hardenberg

HARDENBERG – Splinternieuw magazine Ontdek en beleef Hardenberg valt vanaf woensdag op de mat en ligt straks bij menig vakantieadres. Het gratis magazine staat boordevol tips, leuke winkels en gezellige horeca adresjes. Op een mooie manier staat dit magazine weer boordevol met inspiratie voor bezoekers, maar is ook voor inwoners om hun eigen stad verder te ontdekken. 

Vakantiebijlage

Het magazine is een gezamenlijke uitgave van Winkelstad Hardenberg die samen met een enthousiaste redactie in hele korte tijd deze editie heeft neergezet. De gemeente Hardenberg zorgde voor een mooie bijlage van 12 pagina’s over de regio Hardenberg, met inspirerende pagina’s vol foto’s, belevingen, (kindvriendelijke) activiteiten, streekproducten, smakelijke tips en routetips. De provincie Overijssel maakte deze editie mede mogelijk door een financiële bijdrage.

Gratis magazine ook online te bekijken

Het gratis vakantiemagazine wordt vanaf woensdag 7 juli op ruim 60.000 adressen verspreid in en rondom de regio Hardenberg. Vanaf maandag 5 juli is de gids ook verkrijgbaar in een van de toeristische infopunten, campings, logies en attracties. Een digitaal exemplaar is nu al beschikbaar op www.winkelstadhardenberg.nl.