Foodtruckfestival Hapjes Dag is klaar voor de derde editie

DEDEMSVAART - Het is bijna zover! Op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 is de derde editie van Hapjes Dag ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’ op het historische terrein van Streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart.

De organisatie is er helemaal klaar voor. Bij de organisatie en de uitvoering van het festival zijn zo’n 80 vrijwilligers actief. Vanaf volgende week zullen zij het terrein van ‘De Kalkovens’ in een paar dagen tijd om toveren tot een leuk en gezellig, maar gratis toegankelijk openluchtrestaurant (behalve het eindfeest op zondagavond). Waarbij de bezoekers op een kleine culinaire wereldreis gaan met een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks, leuke activiteiten voor de jong en oud en een omlijstend muziekprogramma.

‘Het concept van Hapjes Dag is simpel, maar oergezellig: Bezoekers leunen achterover in het zonnetje met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in hun andere hand, genietend van muziek met elke avond na 20.00 uur een spetterend toetje als einde. Dit allemaal in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. 

Zondagavond om 20.00 uur wordt Hapjes Dag afgesloten met een spetterend eindfeest, namelijk met ‘Q-Music The Foute Party’.

Voor meer informatie, ga naar www. dedemsvaartnatuurlijk.nl