Muzikale zangmiddag ten bate van de aardbevingsslachtoffers

OUDLEUSEN - Zondagmiddag 7 mei organiseert Hendrik-Jan Kouwen een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Dit concert vindt plaats in zalencentrum Mansier te Oudleusen en begint om 14.00 uur. Aan dit concert verlenen De Stuwzangers uit Vilsteren en de Scheepsjagers uit Balkbrug hun medewerking.

Kouwen organiseert een paar maal per jaar gezellige meezingmiddagen en koppelt daar ook regelmatig een goed doel aan. Dit keer is de opbrengst voor de slachtoffers van de verschrikkelijk aardbeving in Turkije en Syrië.

De Scheepsjagers zingen en shantykoor de Stuwzangers staan garant voor een gezellige en sfeervolle middag. Het repertoire van de Scheepsjagers bestaat uit zeeman- piraten- en volksliederen. Ook de Stuwzangers hebben een heel breed repertoire met een grote verscheidenheid van Nederlandstalige zeemans- en vissersliedjes. Voor de variatie zijn daar ook wat bekende Duits- en Engelstalige nummers aan toegevoegd. Het zijn allemaal bekende nummers die volop meegezongen kunnen worden.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €. 8,00 bij zalencentrum Mansier, tel.: 0529-471456 of bij de familie Douma tel.: 06-13086659 en 06-30338766. De entree is inclusief een kop koffie met cake. Aan de kassa kosten de kaarten €. 10,00 mits nog voorradig.