Heel Nieuwleusen bakt!!

Door Bart Nijstad

NIEUWLEUSEN - Het programma Heel Holland Bakt is ook overgeslagen naar Nieuwleusen. Op zaterdag 3 juni tussen 14-16 uur vindt de eerste editie plaats. Komt U na een werkdag thuis en de hele keuken zit eronder, dan weet U dat een familielid mee gaat doen aan 'Heel Nieuwleusen bakt'.  Inwoners uit Nieuwleusen, jong en oud met passie voor bakken, kunnen dan zelfstandig, of gezamenlijk (ouder kind bijvoorbeeld) aan de slag. Het is de bedoeling dat deelnemers thuis een taart bakken en deze meenemen naar Kulturhus De Spil Nieuwleusen. 

Zomer

Net als op televisie, krijgt ieder bakkersteam een eigen werkruimte in de vorm van een kraam. Hier kunnen de deelnemers dan verder gaan met het decoreren van de taart. De Spil zorgt voor voldoende en divers decoratiemateriaal. Hier zit het wedstrijdelement aan verbonden. Wie maakt de mooiste taart met als thema: Zomer.

Meedoen 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Aanmelden (€10,- per persoon/team) kan door een e-mail toe te sturen aan Grand Café Nieuwe Garde (in De Spil). Aanmeldingen moeten uiterlijk 27 mei binnen zijn. Het emailadres is: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.