De Stichting Vilsteren Samen Actief organiseert 30 April wederom een wandeltocht

VILSTEREN - De Stichting Vilsteren Samen Actief organiseert 30 April wederom de traditionele wandeltocht. Deze wandeling rond het dorp Vilsteren leidt je zowel door uitgestrekte bossen, als langs de heide en door het boeren buitengebied.

Er is keuze uit drie verschillende wandelingen van ongeveer 5, 10 of 15 kilometer voor de wat meer geoefende sportieveling. Tussen 10.00 en 13.00 uur kan er gestart worden vanaf de parkeerplaats naast de kerk. Tegen betaling van € 3.00 p.p. (kinderen t/m 12 jaar € 1.50) krijgen de deelnemers een omschrijving van de bezienswaardigheden die men onderweg tegenkomt.

Op het eind van de wandeling kan er naast koffie, thee en frisdrank genoten worden van een kom dampende soep en heerlijk versgebakken pannenkoek in de “Vilsterij”. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan het onderhoud en het in stand houden van de Vilsterij.

De wandeling gaat door, zelfs als het weer tegen zit. De wandeling gaat grotendeels over zandpaden, dus trek goede schoenen aan en warme (regen)kleding. Iedereen die zin heeft aan een voorjaarswandeling is van harte welkom.