Voorlichting Drank en Drugs op basisscholen

REGIO - In het kader van voorlichting drank en drugs, het eerlijke verhaal over drank en drugs mochten de instructeurs Wilco Pekkeriet en Martin Krikken van First Aid Vroomshoop dit keer de Christelijke Dalton basisschool De Maten en Gereformeerde basisschool Domino in Den Ham bezoeken.

Deze voorlichting komt voort uit een samenwerkingsverband tussen First Aid Vroomshoop,de Gemeente Twenterand en Reclame totaal.

Vandaag was het wel heel bijzonder voor de kinderen van basisschool Domino omdat bij deze voorlichting de wethouder Mark Paters van de gemeente Twenterand aanwezig was om zelf eens te kijken en beleven hoe deze les er uit zou zien.

En natuurlijk mocht ook de wethouder met een simulatiebril een rondje door het lokaal lopen, en zo te ervaren hoe moeilijk eenvoudige opdrachten zoals het geven van een hand of het vangen van een balletje wordt. Met het bezoek aan deze 2 scholen zijn nu ook alle basisscholen in Den Ham bezocht.

Maandag 8 mei beginnen we aan de laatste serie scholen, dat zijn de basisscholen in Vriezenveen zodat alle basisscholen in de gemeente Twenterand , groep 8, voor de zomervakantie bezocht zullen zijn.thumbnail_img_8486.jpgthumbnail_img_8493.jpg