Versierde fietsenoptocht Koningsdag Lemelerveld

LEMELERVELD - Haal de oranje versiering maar weer uit de kast want binnenkort is het al weer zo ver! Op 27 april Koningsdag zal muziekvereniging Polyhymnia weer te zien en te horen zijn in de straten van Lemelerveld. Deze dag krijgt de jeugd van Lemelerveld en omstreken weer de mogelijkheid om de fiets, step of skelter zo mooi mogelijk te versieren in het thema van Koningsdag. De allermooist versierde fiets, step of skelter kan zelfs een mooie prijs winnen. De Muziekvereniging zal om 14.30 uur vertrekken vanaf het clubgebouw en zal een rondje door het dorp maken. Vervolgens gaat de route terug naar het kroonplein om de winnaars bekend te maken. Dus kom tijdig naar het clubgebouw om mee te gaan in de optocht.

Willen de deelnemers al eerder hun fiets showen dan kan dat om 12:30 uur in Hoonhorst. Polyhymnia maakt dan ook een ronde door Hoonhorst.

Daarnaast zullen ’s ochtends enkele leden van de fanfare het Wilhelmus ten gehore brengen bij het Anker en Brugstede in Lemelerveld tijdens het hijsen van de vlag.