Kleinkoor Vinkenbuurt

BALKBRUG – Zondagmiddag 23 april verzorgen het Kouwenkoor uit Nieuwleusen en Kleinkoor Vinkenbuurt een gezellige meezingmiddag in ’t Trefpunt te Balkbrug.

Het unieke “Kouwenkoor” bestaande uit alleen neven en nichten, zingt nog altijd samen. Ze hopen aan het eind van dit jaar het 30-jarig jubileum te vieren en voor de jubileumuitvoering worden momenteel al plannen gesmeed. 

Kleinkoor Vinkenbuurt bestaat uit zes dames uit de Vinkenbuurt. Ze staan bekend om het prachtig stemgeluid dat ze ten gehore brengen, ze zingen veelal meerstemmig.

Op de middag in ’t Trefpunt zullen Kleinkoor Vinkenbuurt en het Kouwenkoor afwisselend hun optredens verzorgen. Voor het merendeel zingen ze bekende liederen die iedereen kent en die volop meegezongen kunnen worden. Beide koren staan onder muzikale leiding van Dinie Bijker.

Kaarten zijn te bestellen bij: Dinie Bijker, tel. 06-15352133 of Henk Hof, tel. 06-29071882 De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur. De entree bedraagt € 5,– inclusief een kop koffie of thee.