Wandel3Daagse Lemelerveld

LEMELERVELD - Wandelen in en om Lemelerveld. Ook dit jaar organiseren de gezamenlijke scholen van Lemelerveld weer de wandeldriedaagse, met wandeltochten van 5 of 10 km in en rondom ons mooie dorp. Loop mee en zorg er zo voor dat we donderdag 11 mei weer heel veel wandelaars mogen verwelkomen bij het Anker voor de inhuldiging van de deelnemers! Niet alleen basisschoolleerlingen kunnen zich inschrijven, ook andere wandelaars zijn uiteraard van harte welkom. Dus ouders, broertjes, zusjes of andere bekenden: meld je aan en ga mee op pad!

Natuurlijk is het ook mogelijk om 1 avond mee te lopen! Meld u die dag in de kantine van de sporthal, dan ontvangt u daar van ons de route. De kosten om een losse avond mee te lopen bedragen 2 euro per persoon. De start is maandag 8 mei, met als inhaaldag woensdag 10 mei.

Elke dag wordt er gestart vanaf sportpark Heidepark tussen 18.00u en 19.00u (donderdag 10km om 17.30u en 5 km om 18.15u) Dus haal die loopschoenen maar uit de kast en doe gezellig mee! Noteer de data alvast in je agenda en hopelijk zien we jullie dan maandag 8 mei!

Via Sukerbiet.nl