Bram van Polen ook volgend seizoen bij PEC

Door Bart Nijstad

ZWOLLE - Al meer dan zestien jaar is Bram van Polen bij PEC Zwolle. Met zijn 37 jaar is hij nog steeds een belangrijke speler bij de Blauwvingers. Omdat Bram van Polen er nog steeds veel zin in heeft gaat hij gewoon door. Hij heeft met één jaar verlengd. Van Polen gaat daarmee voor zijn zeventiende achtereenvolgende seizoen bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Ook dit seizoen is Van Polen binnen en buiten de lijnen van grote waarde voor PEC Zwolle. Met 30 optredens (en één goal) geldt de Harderwijker nog altijd als één van de drijvende krachten binnen het elftal van trainer/coach Dick Schreuder.

Bram van Polen begon als rechtsbuiten maar is de laatste jaren een vaste kracht in de defensie geworden. Rechtsback, soms centraal. Zijn mooiste moment is natuurlijk de bekerwinst tegen Ajax (5-1) waarin van Polen ook nog scoorde. Bram van Polen zou van Polen niet zijn als hij wat ludieks in gedachten heeft. 

,, Dit jaar wil ik de supporters van PEC Zwolle bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun die ik altijd gevoeld heb. In goede, maar ook in mindere tijden. Met een speciale munt, die iedere seizoenkaarthouder, sponsor en vrijwilliger ontvangt wil ik vrijdag een rondje geven aan het hele stadion. Tot vrijdag!”