Scholieren kunnen weer naar Open Bedrijvendag

Door Bart Nijstad

DEDEMSVAART - Zaterdag 15 april kunnen scholieren en studenten weer een kijkje nemen in de keuken van diverse bedrijven. Wethouder Alwin te Rietstap zal om 10.00 uur de Open Bedrijvendag openen bij Duport BV. De dag duurt tot 16 uur.

De Open Bedrijvendag Dedemsvaart wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging IKA (Industrie Kombinatie Avereest) en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hardenberg. Leo Linde voorzitter van de ondernemersvereniging vindt het belangrijk dat inwoners de gelegenheid krijgen om een kijkje te nemen bij de mooie bedrijven die de gemeente Hardenberg heeft. ,, Daarnaast kunnen bedrijven misschien potentiële nieuwe medewerkers kennis laten maken met hun bedrijf."

De Open Bedrijvendag is voor iedereen! Ben je nieuwsgierig naar wat er bij de bedrijven gebeurt? Laat je dan verrassen. Wil je graag van baan veranderen? Pak dan je kans om binnen bedrijven alvast de sfeer te proeven. Zit je nog op school en moet je een richting kiezen? Laat je dan overtuigen door enthousiaste verhalen van medewerkers. Kies welke bedrijven je wilt bezoeken en maak er een mooie dag van! Meer informatie: www.wiewildatniet.nl/openbedrijvendag