Camping De Kleine Belties  bestaat 75 jaar

RHEEZE - Het Vakantiepark De Kleine Belties gelegen in Rheeze in het Overijsselse Vechtdal, kent een rijke geschiedenis. De Kleine Belties was één van de eerste campings in de regio. Op verzoek van de plaatselijke handelsvereniging begon Jan Hakkers senior met ‘kamperen bij de boer’. Op de woeste grond naast de boerderij zetten in 1948 de eerst campinggasten hun primitieve tenten op. 

De camping groeide in 75 jaar van kamperen bij de boer tot luxe vakantiepark, waar zowel toeristische kampeerders als chaleteigenaren zich thuis voelen. 

Het vakantiepark is gelegen in het Vechtdal, een groene omgeving waar veel te doen is. Natuur, bossen en de Vecht, maar ook is de gezelligheid van de stad Hardenberg dichtbij. De Kleine Belties staat bekend om de christelijke identiteit en de familiaire en gemoedelijke sfeer. Veel gasten komen jaar in jaar uit om hun zomer door te brengen bij de familie Hakkers.

Zaterdag 8 april zal de aftrap gegeven worden voor het jubileumjaar. Aanwezig tijdens de talkshow zijn o.a. Werner Ten Kate (wethouder gemeente Hardenberg), Commissaris van de Koning (Overijssel) de heer ir. A.P. (Andries) Heidema, Jan en Marja Hakkers (derde generatie), Sietse en Ellis Hakkers (vierde generatie) en de redactie van het boek (Jorinde - Tekstbureau Jorinde Schrijft, Bertil - Bertil van Wieren fotografie en Jan - Jan Ontwerpt). De presentatie is in handen van Gertjan Polet.

Het jubileum zal dan gepresenteerd worden van 75 jaar Kleine Belties.

Tijd: 15.00 uur. Locatie: De Kleine Belties ,  Rheezerweg 79 ,  Hardenberg.