Dames Flash Nieuwleusen verliezen met 3-1 van DOK

NIEUWLEUSEN - Zaterdag reisden de dames van Flash Nieuwleusen naar Dwingeloo om het op te nemen tegen DOK dames 1. Na de wedstrijd van vorige week die met 4-0 gewonnen werd, waren de dames van Flash vastberaden dit door te zetten.

De eerste set ging gelijk op en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Na een time-out aan het einde van de set trokken de dames van Flash aan het langste eind en werd de eerste set met 25-23 gewonnen.

De tweede set werd gestart met een lichte voorsprong, maar na een tijdje werden de dames van DOK overheersend en ging deze set met een stand van 25-20 naar DOK. De derde set begon met een voorsprong, maar het ging al snel weer gelijk op. Ook deze set werd gewonnen door de dames van DOK Dwingeloo. Het stond 2-1 en de wedstrijd kon alleen nog maar gewonnen worden door middel van een 5-setter. De vierde set begon met een flinke achterstand. Na lange rally's, veel reddingen en hard werken weten de dames van Flash het gat nog redelijk te dichten. Het was echter net niet genoeg en de laatste set ging met een stand van 25-23 naar Dwingeloo.

Zaterdag 8 april spelen de dames van Flash de volgende wedstrijd uit tegen Veracles dames 2.