Vechtdal Boert Bewust reikt weer een partnerbordje uit

HARDENBERG - Vechtdal Boert Bewust heeft er weer een partner bij, het partnerschapbordje is overhandigd aan bronzen partner Wijha

Sander ter Wijlen van Wijha heeft het partnerbordje in ontvangst genomen van Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust. Bij Wijha B.V. kunnen boeren, burgers en buitenlui terecht. Je kunt er terecht voor verschillende producten en diensten. Van tuingereedschap, machines voor de tuin, maar ook ander gereedschap. Daarnaast houden ze zich bezig met stalinrichting en melkwinning. Ook is er een winkel met daarin een PostNL businesspoint en een sleutelservice.

‘Wij ondersteunen graag Vechtdal Boert Bewust, omdat we samen willen optrekken en elkaar moeten versterken en de verbinding te zoeken tussen de Boeren, Burgers en Buitenlui,’ aldus Sander ter Wijlen.

Vechtdal Boert Bewust is blij met de nieuwe partner. Door hun bijdrage kunnen er activiteiten georganiseerd worden, om zoals boer en tuinder het gesprek met de burger om ons heen aan te gaan. Er komt veel bij kijken om een boerderij of tuinderij te runnen. Veelal heeft een burger daar geen weet van. Door het uit te leggen, wordt er wederzijds begrip gecreëerd en werken Vechtdal Boert Bewust op deze wijze aan een transparante en toekomstbestendige land- en tuinbouw.